Hvad er messing CNC-bearbejdning?

- 2023-10-26-

Messing Ved hjælp af en computerstyret maskine støbes og skæres messing præcist under CNC-bearbejdningsprocessen. Udtrykket "computer numerisk kontrol" eller CNC, refererer til en teknik, der laver ekstremt præcise og pålidelige snit, hvilket gør den perfekt til indviklede messingstykker. Maskinens skæreværktøj modtager instruktioner fra en computer om at fjerne ekstra materiale, indtil den ønskede form er nået. I fremstillings-, bil- og rumfartsindustrien anvendes CNC-bearbejdning i messing ofte.


Proceduren for kobberCNC-bearbejdninginvolverer positionering af kobbermaterialet på en CNC-maskine. Et computerprogram regulerer derefter skærebevægelsen og den roterende fræser, der gradvist former og dimensionerer kobbermaterialet til de ønskede dimensioner. Følgende trin er ofte involveret i kobber CNC-behandling:


Skriv computerprogrammer og lav CAD-modeller.

Vælg arten og dimensionerne af det kobbermateriale, der skal bruges.

Fastgør kobbermaterialet til CNC-maskinens bord.

På maskinen skal du indstille og ændre parametre, herunder skærehastighed, dybde og retning.

Start softwaren for at begynde skæreprocessen.

Efter skæringen udføres andre procedurer, herunder polering, rengøring og forarbejdning.


KobberCNC-bearbejdninger en meget præcis, effektiv og gentagelig fremstillingsteknologi, der finder udbredt anvendelse i produktionen af ​​metalforme, præcisionsdele og komponenter.