Hvad er den strukturelle bearbejdelighed af dybtrækkende dele?

- 2024-06-12-

Den strukturelle bearbejdelighed afdybdetegnende deleer afgørende for den gnidningsløse udvikling af sin produktionsproces og kvaliteten af ​​det endelige produkt, hvilket hovedsageligt afspejles i følgende aspekter:

1. Strukturelt formdesign: Det strukturelle design af dybtegningsdelene skal følge principperne om enkelhed og symmetri, undgå skarpe ændringer i udseendet, optimere muligheden for engangstegning og sikre produktets stabilitet og æstetik.

2. Optimering af fileteradius: Rimelig indstilling af filetradius hjælper ikke kun med en jævn strøm af materialer, men reducerer også spændingskoncentrationen og forbedrer produktets levetid.

3. Kontrol af dimensionsnøjagtighed: Dimensionsnøjagtigheden af ​​dybtræksdelene bør kontrolleres inden for et passende område for at undgå bearbejdningsvanskeligheder og nøjagtighedsproblemer forårsaget af overstørrelse eller understørrelse.

4. Styring af vægtykkelsestolerance: Vægtykkelsestolerancen fordybdetegnende deleskal matche tegningsprocessen for at sikre, at delenes styrke og stivhed opfylder designkravene og samtidig reducere materialespild.

5. Justering af sidevægshældningen: Ud fra den forudsætning, at monteringskravene opfyldes, vil en passende indstilling af hældningen på sidevæggen af ​​dybtræksdelene hjælpe med en jævn montering og justering og forbedre produktionseffektiviteten.

6. Afstand fra hulkant til sidevæg: Afstanden fra hulkant til sidevæg på dybtræksdelen skal opfylde specifikke krav for at sikre delens stabilitet og sikkerhed og undgå sikkerhedsrisici forårsaget af urimelig struktur.

7. Filetradius og dimensionering: Ved dybtrækkende dele med trin skal dimensioneringen være nøjagtig og tydelig med bunden som reference og sikre, at filetradius mellem bund og væg, flange og væg, samt fire hjørner af den rektangulære del opfylder designkravene for at reducere behovet for efterfølgende formgivningsprocesser.

8. Klare indvendige og udvendige mål: Ved projekteringdybdetegnende dele, skal produktets indre og ydre dimensioner være tydeligt markeret for at undgå forvirring og sikre nøjagtighed og ensartethed under produktionsprocessen.

Disse strukturelle procesovervejelser har til formål at sikre, at dybtræksdelene er nemme at bearbejde og samle under produktionsprocessen, samtidig med at kvaliteten, ydeevnen og sikkerheden af ​​det endelige produkt sikres.